Hr. Klogemands Malebøger – Den ottende med robotter – PLAKATER / KLIP UD

Tilbud

kr. 0

”Hr. Klogemands Malebøger – Den ottende med robotter – PLAKATER / KLIP UD” er plakater, der passer til malebogen af samme navn.

Beskrivelse

Hr. Klogemands Malebøger – Den ottende med robotter – PLAKATER / KLIP UD

”Hr. Klogemands Malebøger – Den ottende med robotter – PLAKATER / KLIP UD” er plakater, der passer til malebogen af samme navn.

Hæftet indeholder en masse robotter til at hænge op eller klippe ud.

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen – 1. udgave august 2023. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

KARLAS MALEBØGER

Det er ikke kun Hr. Klogemand, der har lavet nogle flotte matematik- og malebøger. Karla har lavet mange fine malebøger, og hun har fået sin egen hjemmeside. Se mere her: www.karlasmaleboeger.dk.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Robot historier:

Roomba – Den støvsugende robotven: Roomba er en lille robot, der kan hjælpe med at støvsuge gulvet. Den kører rundt i huset og suger støv og snavs op, så du ikke behøver at gøre det selv.

Mars-roverne – Udforskerne fra rummet: NASA har sendt robotter kaldet “rovers” til Mars for at undersøge planeten. De tager billeder og analyserer sten og jord for at lære mere om Mars.

Droner – Flyvende hjælpere: Droner er små robotfly, der kan flyve i luften. Nogle bruges til at tage flotte billeder, mens andre hjælper med at lede efter forsvundne personer eller overvåge marker.

Fabriksrobotter – De hurtige hjælpere: I fabrikker kan robotter hjælpe med at lave ting som biler eller legetøj. De er hurtige og præcise, så de kan lave mange ting på kort tid.

ASIMO – Den dansende robot: ASIMO er en robot, der kan gå, løbe og endda danse! Den er lavet af Honda og er rigtig god til at vise, hvordan robotter kan bevæge sig som mennesker.

Pepper – Den snakkende robot: Pepper er en venlig robot, der kan tale med mennesker. Den kan svare på spørgsmål, og nogle gange kan den endda fortælle vittigheder!

Sofia – Den tankende robot: Sofia er en robot, der ser ud som en menneskepige. Den kan snakke og tænke næsten som en rigtig person. Den hjælper forskere med at lære mere om, hvordan robotter kan blive klogere.

Biomimetiske robotter – Inspireret af naturen: Nogle robotter er lavet for at ligne dyr eller insekter. For eksempel er der robotter, der kan svømme som fisk eller klatre som edderkopper!

RoboHon – Den telefonkaldende robot: RoboHon er en robot, der kan hjælpe dig med at ringe til dine venner. Den ser ud som en lille robotfigur, der kan passe i din lomme.

RoboCup – Robotter, der spiller fodbold: RoboCup er en sjov konkurrence, hvor robotter spiller fodbold mod hinanden. Målet er at lave en robot, der kan slå mennesker i fodbold en dag!