Tegneseriematematik – Gratis Hr. Klogemand skoleskema

kr. 0

Hvis du elsker skolen ligeså meget som matematik, så har du nu muligheden for, at lave et nyt flot et af slagsen. Hr. Klogemand har tænkt sig, at lave et kun med matematik. Det er fedt! Skoleskemaet er GRATIS og kræver ikke abonnement.

Beskrivelse

SKOLESKEMA

Hvis du elsker skolen ligeså meget som matematik, så har du nu muligheden for, at lave et nyt flot et af slagsen. Hr. Klogemand har tænkt sig, at lave et kun med matematik. Det er fedt!

BRUG 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hent Hr. Klogemands abonnement på matematik.

ALLE KAN ELSKE MATEMATIK

Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla. Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Husk at indrapportere opgaven til COPYDAN Tekst & Node, hvis du downloader fra en skole.

Matematik med Hr. Klogemand er sjove matematikopgaver for børn til print eller iPad. Der er mange forskellige uddybende opgaver i Hr. Klogemands matematik på abonnement i indskolingen. Det koster kun 79 kr. om måneden for et abonnement uden binding - der er 14 dages gratis prøveperiode. Med et abonnement er der sjove matematikopgaver til 20 minutter om dagen hjemme efter skole, i weekenden eller i ferien. Det bliver sjovt at lave matematik med familen. Lav skæg med matematik, få hjælp til matematik og bliv god til matematik. Hr. Klogemand er brugt af over 4000 lærere over hele Danmark og i 20+ lande. I udlandet hedder Hr. Klogemand Mr. Cleverman. Matematik app og online matematik quiz er også en del af abonnementet. Hr. Klogemand 20 Minutter Med Matematik. Hjemmeundervisning. Skoleskema til gratis print.