Musik – Hr. Klogemands Matematik Musik hæfte

kr. 99

MATEMATIK MED PLUS, MINUS, TABELLER, FARVELÆGNING OG MEGET MERE FOR BØRN I INDSKOLING

”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Matematik Musik” er et arbejdshæfte PÅ >25 sider med matematik til børn i indskolingen (6-9 år alt efter niveau).

Arbejdshæftet indeholder plus, minus, tabeller, talslange, talhjul, dagens Hr. Klogemand spørgsmål, taltavle, 10´er venner, farvelægning af Hr. Klogemand, matematik labyrint, kode matematik, Hr. Klogemands 50 stærke, taltræning og ideer til børn og forældre.

Beskrivelse

MATEMATIK MED PLUS, MINUS, TABELLER OG MEGET MERE FOR BØRN I INDSKOLING

”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Matematik, ferie og efterårets farver” er et arbejdshæfte på >25 SIDER med matematik til børn i indskolingen (6-9 år alt efter niveau).

BLIV IKKE FORSTYRRET AF ANDRE FAG I FRITIDEN

Der er ikke noget bedre end, at få et matematikhæfte med hjem fra skole eller fra mor og far. Så kan man arbejde med matematik hele dagen uden, at blive forstyrret af andre fag. Men husk at det ikke kun er i ferien man øver sig på matematik – hver dag, hele året!

BRUG 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hent Hr. Klogemands abonnement på matematik.

ALLE KAN ELSKE MATEMATIK

Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Nyd de gode matematiktimer sammen,

Hr. Klogemand

P.S. Du kan overveje Hr. Klogemands matematik abonnement til kun 79 kr./mnd.

Har du fået login til en skole, så husk at indrapportere opgaven til COPYDAN Tekst & Node.

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.