Jul – Til-og-fra mærker fra Hr. Klogemand

Tilbud

kr. 0

HUSK: Det behøver ikke være grimt for at være godt!

Beskrivelse

Lidt hygge til inden 1. søndag i advent

Igår afslørede Hr. Klogemand årets jylepynt 2020, og har for 3. år i træk været på forkant med årets julemode. Idag er det til-og-fra mærkerne, som kan bruges til adventsgaver, den helt store pakkejulekalender, nisseven gaver eller til årets højdepunkt – gaverne juleaften. Hr. Klogemand ved ikke, hvad der er årets julegave, men han ved, at der skal til og fra kort på alle gaverne.

Så tænker man måske “Hvad har til og fra mærker med matematik at gøre?”. Du kan regne ud, hvor mange du skal give gaver. Du kan tælle alle dine penge i din sparegris, og du kan finde ud af hvor mange gaver, som du kan få for f.eks. 100 kr., hvis de koster 10 kr. hver.

Lige meget hvad, så skal de pakkes flot ind, og der har Hr. Klogemand lavet arbejdet for dig. Et lille tip: Print ud på 160-180 gr. papir – så er det lettere, at klippe ud og holder hele vejen til modtageren af gaven.

Glem ikke Hr. Klogemands Julemærker og Hr. Klogemands Julepynt.

HUSK: Det behøver ikke være grimt for at være godt!

Hr. Klogemands 20 minutter med matematik

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er et abonnement på ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering til KUN 79 kr./mnd. Hent Hr. Klogemands abonnement på matematik.

Check www.mrcleverman.com for en engelsk udgave.

Husk at indrapportere opgaven til COPYDAN Tekst & Node, hvis du downloader fra en skole.