Jul – Jule frimærker fra Hr. Klogemand

Tilbud

kr. 0

Klip alle de små jule frimærker ud langs de takkede linjer, skiv et julekort til en du holder af og send et rigtigt julekort. HUSK: Det behøver ikke være grimt for at være godt!

Beskrivelse

Send en hilsen

Når man alligevel venter på, at Hr. Klogemands Julekager bliver bagt i ovnen, så skal man bruge tiden fornuftigt. Klip alle de små julemærker ud langs de takkede linjer, skiv et julekort til en du holder af og send et rigtigt julekort.

Hr. Klogemand synes det er megakedeligt, at få en julehilsen på sms eller email. Og så kan man brænde kalorierne af fra Hr. Klogemands Julekager, når man skal finde den ene postkasse, der er tilbage i byen.

Hvis man har extra tid, så kan man altid printe 2 ark ud. Når alle jule frimærker er klippet ud, så kan man bruge dem som vendespil – men bliv ikke for glad for det, for så får oldemor jo ikke sit julekort med de fine mærker på. Og for god ordens skyld – sæt også rigtige frimærker på julekortet. Ellers kommer det ikke frem.

Du må ikke glemme, at downloade Hr. Klogemands Julepynt og Hr. Klogemands til og fra kort.

HUSK: Det behøver ikke være grimt for at være godt!

Hr. Klogemands 20 minutter med matematik

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er et abonnement på ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering til KUN 79 kr./mnd. Hent Hr. Klogemands abonnement på matematik.

Check www.mrcleverman.com for en engelsk udgave.

Husk at indrapportere opgaven til COPYDAN Tekst & Node, hvis du downloader fra en skole.