Jul – Årets julekalender fra Hr. Klogemand

Tilbud

kr. 0

Er der noget sjovere end, at lave sin egen matematik julekalender? Det har Hr. Klogemand gjort, og du kan downloade den gratis.

Beskrivelse

Årets gør det selv julekalender

Er der noget sjovere end, at lave sin egen matematik julekalender? Det har Hr. Klogemand gjort, og du kan downloade den gratis. Der to udgaver, hvis du har flere børn eller klasser på skolen.

VEJLEDNING:
Print begge sider ud på A3 papir i farver. Tag en hobbykniv og en lineal, og skær et fint snit i 3 af siderne – de stiblede linjer. Hr. Klogemand anbefaler den øverste, den underste og den højre. Lad en lille smule (ca 2mm) være ”lukket” i den højre side, så den ikke åbner helt. Får du alligevel skåret helt igennem den højre side, så kan du redde det med lidt elefantsnot.
Nu er du klar til, at samle julekalenderen. Hr. Klogemand anbefaler en limstift ude i kanten hele vejen rundt. Skal du bruge andre ideer, så følg Hr. Klogemand på www.facebook.com/hrklogemand.

Du må ikke glemme, at downloade:
Hr. Klogemands Julepynt, Hr. Klogemands til og fra kort og Hr. Klogemands Julekort.

Husk også “Det store jule matematik hæfte” på næsten 50 sider. Det er fedt!

HUSK: Det behøver ikke være grimt for at være godt!

Hr. Klogemands 20 minutter med matematik

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen.

Dette materiale er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen..

Check www.mrcleverman.com for en engelsk udgave.