Påske – Hr. Klogemands Påskegave – Extra matematik hæfte + kreative aktiviteter

Tilbud

kr. 0

Som du ved elsker Hr. Klogemand og Karla påske – næsten lige så meget som matematik. Da julen varer lige til påske, så får alle børn i Danmark en gave. Påskegaven! Påskegaven er GRATIS indeholder selvfølgelig extra sjov matematik til påskeferien, men også hyggelige og kreative aktiviteter for børn sammen med voksne.

Beskrivelse

PÅSKEGAVEN

Som du ved elsker Hr. Klogemand og Karla påske – næsten lige så meget som matematik. Da julen varer lige til påske, så får alle børn i Danmark en gave. Påskegaven! Påskegaven er selvfølgelig GRATIS, og hæftet indeholder extra sjov matematik til påskeferien, men også hyggelige og kreative aktiviteter for børn sammen med voksne. Det er en “light-udgave” af Hr. Klogemands abonnement på matematik.

Husk Hr. Klogemands Påske Pynt, Hr. Klogemands Påske Vendespil og Hr. Klogemands Påske Matematik.

BRUG 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering.

Bestil Hr. Klogemands abonnement på matematik lige her. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Nyd de gode matematiktimer sammen,

Hr. Klogemand

P.S. Husk at overveje Hr. Klogemands matematik abonnement til kun 79 kr./mnd.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Påske matematik indskoling citronmåne

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.