Hr. Klogemands malebog #9 – den niende med Halloween PLAKATER/KLIP UD – LIGHT UDGAVE

Tilbud

kr. 0

Hæftet indeholder en masse uhyggelige Halloween motiver til at hænge op eller klippe ud.

Beskrivelse

Hr. Klogemands malebog #9 – den niende med Halloween PLAKATER/KLIP UD – LIGHT UDGAVE”

”Hr. Klogemands malebog #9 – den niende med Halloween PLAKATER/KLIP UD – LIGHT UDGAVE”” er plakater, der passer til malebogen af samme navn.

Hæftet indeholder en masse uhyggelige Halloween motiver til at hænge op eller klippe ud.

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen – 1. udgave august 2023. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

KARLAS MALEBØGER

Det er ikke kun Hr. Klogemand, der har lavet nogle flotte matematik- og malebøger. Karla har lavet mange fine malebøger, og hun har fået sin egen hjemmeside. Se mere her: www.karlasmaleboeger.dk.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!