Hr. Klogemands malebog #6 – den sjette med flotte og seje transportmidler PYNT

Tilbud

kr. 0

Beskrivelse

Hr. Klogemands malebog #6 – den sjette med flotte og seje transportmidler

Hr. Klogemand har lavet pynt til ”Hr. Klogemands malebog #6 – den sjette med flotte og seje transportmidler”, der er en malebog for alle børn, der skal lære at bruge farveblyanter – og farvelægge indenfor stregerne. Som du måske ved, så elsker Hr. Klogemand matematik, men han elsker også at farvelægge. Det er sjovere at farvelægge, hvis man har pyntet flot op i klassen eller på værelset.

Hæftet med pynt indeholder ubåde, ufoer og luftballoner mm.

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen – 1. udgave maj 2023, 1. oplag 2023. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

KARLAS MALEBØGER

Det er ikke kun Hr. Klogemand, der har lavet nogle flotte malebøger. Karla har lavet mange fine malebøger, og hun har fået sin egen hjemmeside. Se mere her: www.karlasmaleboeger.dk.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Du kan også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.