Hr. Klogemands malebog #11 – den ellevte med julekalender – LIGHT UDGAVE

Tilbud

kr. 0

Velkommen til “Hr. Klogemands malebog #11 – den ellevte med julekalender – LIGHT UDGAVE”! Denne farverige skattejagt frem mod juleaften er perfekt til alle små kunstnere, der er på mission for at mestre farveblyanter og ramme stregerne lige i hjertet.

Beskrivelse

Hr. Klogemands malebog #11 – den ellevte med julekalender – LIGHT UDGAVE

Velkommen til “Hr. Klogemands malebog #11 – den ellevte med julekalender – LIGHT UDGAVE”! Denne farverige skattejagt frem mod juleaften er perfekt til alle små kunstnere, der er på mission for at mestre farveblyanter og ramme stregerne lige i hjertet.

Selvom Hr. Klogemand er kendt for sin hjernebølgeudfordrende matematik, har han en skjult hemmelighed – han er en sand mester i farvelægning! Nu kan du kaste dig ud i farverige juleeventyr sammen med ham.

Mal dine mesterværker, klip dem ud som var de julegodter, og pynt dit klasselokale eller værelse med dem. Plus, her er det bedste: Du får faktisk en miniplakat til at fejre hver eneste dag op til juleaften. Det er som at have din egen julekalender fyldt med kunstnerisk glæde!

Og hvis du er i gavehumør, kan du bruge dem som de mest unikke og sjove julegaver til dine kære. Så hiv fat i farveblyanterne og kom med på dette farverige juleeventyr med Hr. Klogemand!

Hæftet indeholder en fin julekalender – perfekt til 20 minutters afslapning ved køkkenbordet, på ferien og hos bedsteforældre. PRØV OGSÅ AT LAVE DINE EGNE TEGNINGER MED DE 24 SMÅ JULEHISTORIER NEDERST PÅ SIDEN.

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen – 1. udgave oktober 2023, 1. oplag 2023. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

KARLAS MALEBØGER

Det er ikke kun Hr. Klogemand, der har lavet nogle flotte matematik- og malebøger. Karla har lavet mange fine malebøger, og hun har fået sin egen hjemmeside. Se mere her: www.karlasmaleboeger.dk.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

24 små julehistorier – måske kan lave dine egne tegninger?

Gaven fra Hr. Klogemand
Hr. Klogemand gav Kvik en flot farvelægningsbog til jul. Kvik og Karla brugte dagen på at farvelægge juletræer og julegaver.

Anna’s Juletræs Eventyr
Anna pyntede sit juletræ med glitrende kugler og blinkende lys. Hun drømte om, at julemanden ville elske hendes smukt pyntede træ.

Julemad med Familien
På juleaften spiste familien en lækker julemad. Duften af ​​and og risengrød fyldte huset, mens de nød hinandens selskab.

Santa Lucia’s Lys
Børnene fejrede Santa Lucia med sang og lys. De bar stearinlys og gik rundt i huset for at sprede lys og glæde.

Kviks Julegave til Karla
Kvik købte en særlig gave til Karla, som hun havde ønsket sig længe. Hendes øjne lyste op af glæde, da hun åbnede den.

Julemandens Hemmelige Hjælper
En dag fandt børnene en lille nisse, der hjalp dem med at forberede julegaverne. Nissen var julemandens hemmelige hjælper.

Lille Juleaften Traditioner
Lille juleaften samledes familien foran pejsen og delte historier. De nød varm chokolade og glædede sig til den kommende juleaften.

Vinter Solhverv Magi
På vinter solhverv samledes naboerne for at fejre det længste nat og den korteste dag. De tændte bål og sang sange for at hilse solen velkommen tilbage.

Juleferie ved Bjergene
Familien tilbragte juleferien i en hytte ved bjergene. De legede i sneen, byggede snemænd og nød den smukke vinterudsigt.

Hr. Klogemand og Den Magiske Pensel
Hr. Klogemand fandt en magisk pensel, der kunne male levende billeder. Han malede et julemandsportræt, der kom til live og delte juleglæde med alle.

Kviks Eventyr i Sneen
En dag gik Kvik på eventyr i den dybe sne. Han fulgte spor og opdagede en skjult skat, som han delte med sine venner.

Karlas Julebagning
Karla elskede at bage julekager. Hun delte hendes lækre cookies med naboerne og spredte juleglæde med hver bid.

Anna og Den Tabte Julegave
Anna mistede sin julegave, men med hjælp fra sine venner fandt hun den igen. Det viste sig, at den bedste gave var hendes venner.

Santa Lucia’s Sang
Børnene øvede sig på Santa Lucia-sangen og optrådte for deres forældre. Deres stemmer fyldte rummet med en smuk melodi og julemagi.

Julemandens Sneboldskamp
Julemanden og hans hjælpere havde en venskabelig sneboldskamp i værkstedet. De grinede og legede, mens de forberedte gaverne til børnene.

Kviks Nytårsfortsæt
Kvik besluttede sig for at lære at spille et nyt instrument i det kommende år. Han ønskede at spille julesange til næste jul.

Karla’s Julesangkoncert
Karla organiserede en julesangkoncert i byen. Folk sang sammen og spredte glæde til alle omkring dem.

Anna’s Julestjerne
Anna lavede en smuk julestjerne og satte den op på toppen af ​​juletræet. Stjernen lyste klart og symboliserede håb og kærlighed.

Hr. Klogemand og Tidsmaskinen
Hr. Klogemand opfandt en tidsmaskine og tog vennerne med på en rejse tilbage til den allerførste juleaften. De oplevede miraklet sammen.

Julemad fra Hele Verden
Familien prøvede julemad fra forskellige lande. De smagte på forskellige retter og lærte om forskellige kulturer og traditioner.

Kvik og Den Magiske Julegave
Kvik fandt en magisk julegave, der kunne opfylde ethvert ønske. Han besluttede sig for at ønske glæde og lykke til alle i verden.

Karlas Julegave til Julemanden
Karla lavede en særlig julegave til julemanden som tak for alle gaverne. Det var en håndlavet nisse, der skulle sprede glæde i julemandens værksted.

Anna’s Sneboldkamp Udfordring
Anna udfordrede sine venner til en sjov sneboldkamp. Alle morede sig og legede i sneen hele dagen, indtil de var helt udmattede.

Julenat under Stjernerne
På juleaften gik børnene udenfor og kiggede på stjernerne. De ønskede sig glæde, kærlighed og fred i hele verden, mens de nød magien ved julenatten.