Hr. Klogemands malebog #10 – den tiende med monsterbogstaver – LIGHT UDGAVE

Tilbud

kr. 0

”Hr. Klogemands malebog #10 – den tiende med monsterbogstaver – LIGHT UDGAVE””, der er en malebog for alle børn, der skal lære at bruge farveblyanter – og farvelægge indenfor stregerne. Som du måske ved, så elsker Hr. Klogemand matematik, men han elsker også at farvelægge. Du kan farvelægge og bagefter klippe alle bogstaver ud, og hænge dem op i klassen eller derhjemme. Og så får du faktisk også en plakat med hele alfabetet.

Beskrivelse

Hr. Klogemands malebog #10 – den tiende med monsterbogstaver – LIGHT UDGAVE”

”Hr. Klogemands malebog #10 – den tiende med monsterbogstaver – LIGHT UDGAVE””, der er en malebog for alle børn, der skal lære at bruge farveblyanter – og farvelægge indenfor stregerne. Som du måske ved, så elsker Hr. Klogemand matematik, men han elsker også at farvelægge. Du kan farvelægge og bagefter klippe alle bogstaver ud, og hænge dem op i klassen eller derhjemme. Og så får du faktisk også en plakat med hele alfabetet.

Hæftet indeholder kun uhyggelige monsterbogstaver – perfekt til 20 minutters afslapning ved køkkenbordet, på ferien og hos bedsteforældre.

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen – 1. udgave oktober 2023, 1. oplag 2023. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

KARLAS MALEBØGER

Det er ikke kun Hr. Klogemand, der har lavet nogle flotte matematik- og malebøger. Karla har lavet mange fine malebøger, og hun har fået sin egen hjemmeside. Se mere her: www.karlasmaleboeger.dk.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Monster historier:

Abe boede i junglen og var altid sulten efter bananer. En dag kom Hr. Klogemand forbi og lærte Abe at finde de sødeste bananer og dele dem med sine venner. Nu deler Abe sine lækre bananer med alle.

Bjørnen var altid bange for tordenvejr. Hr. Klogemand lærte bjørnen om vejret og viste hvordan man kunne tælle sekunder mellem lyn og torden for at vide, hvor langt væk lynet var. Nu er bjørnen ikke længere bange og kan slappe af under tordenvejr.

Clara elskede at cykle rundt i sin lille by men hun kunne ikke læse kortet. Hr. Klogemand lærte hende at læse kort og viste hende de bedste steder at udforske. Nu cykler Clara stolt rundt i byen og udforsker nye steder hver dag.

Delfinen ønskede at lære at synge som de andre delfiner. Hr. Klogemand lærte den at synge smukke sange og sprede glæde i havet. Nu synger delfinen sammen med de andre, og glæder alle havets skabninger.

Elefanten var ked af det fordi dens ører var for store. Hr. Klogemand lærte elefanten at elske sig selv og viste, hvordan dens ører kunne bruges til at afkøle sig selv. Nu er elefanten stolt af sine store ører og bruger dem til at holde sig kølig i varmen.

Fuglen var bange for at flyve højt op i himlen. Hr. Klogemand lærte fuglen om termik og hvordan man kan flyve højt uden frygt. Nu flyver fuglen frit og oplever hele verden fra himlen.

Grisen var altid beskidt og rodede i mudderet. Hr. Klogemand lærte grisen at tage et dejligt mudderbad men også hvordan man kan blive ren og nyde badet. Nu er grisen både ren og glad hver dag.

Hunden elskede at grave huller i haven men det gjorde ejeren sur. Hr. Klogemand lærte hunden at grave i et særligt område og hjælpe med at plante blomster. Nu hjælper hunden med at lave en smuk have.

Isabella elskede at tegne men hun var bange for at tegne nye ting. Hr. Klogemand viste hende hvordan hun kunne tegne forskellige dyr og landskaber. Nu tegner Isabella smukke billeder og deler dem med alle sine venner.

Johan var altid bange for mørket. Hr. Klogemand lærte ham at mørket ikke er farligt, og han viste ham stjernerne på himlen. Nu elsker Johan at kigge på stjernerne og er ikke længere bange for mørket. Johans farfar fortalte ham at kan du se stjerner om aftenen, så bliver det en smuk dag imorgen.

Katten kunne lide at fange mus men den var altid alene. Hr. Klogemand lærte katten at lege med andre katte og dele sine fangster. Nu har katten masser af kattevenner, og deler glad sit bytte med dem.

Lise elskede at læse men hun havde svært ved nye ord. Hr. Klogemand lærte hende nye ord og forklarede dem, så hun kunne læse endnu flere spændende bøger. Nu elsker Lise at læse og lærer noget nyt hver dag.

Møllen i byen fungerede ikke godt, og folk havde ikke nok mel til at bage brød. Hr. Klogemand hjalp med at reparere møllen, og nu har alle nok mel til at bage lækkert brød hver dag.

Nissen i skoven drillede og lavede sjov med alle i landsbyen. Hr. Klogemand lærte nissen at lave sjov på en venlig måde så alle grinede sammen. Nu er nissen den sjoveste i landsbyen, og ven med alle der bor der.

Oliver elskede at observere naturen men han vidste ikke altid hvad han så. Hr. Klogemand lærte ham om planter og dyr og viste ham hvordan man passer på naturen. Nu passer Oliver på
skoven og alle dyr.

Papegøjen kunne gentage ord men den forstod ikke altid hvad de betød. Hr. Klogemand lærte papegøjen forskellige ord og deres betydning. Nu taler papegøjen klogt og hjælper folk med at lære nye ord.

Queenie havde travlt som dronning i et fjernt kongerige. Hr. Klogemand lærte hende afslapningsøvelser og viste hende vigtigheden af at tage pauser. Nu styrer Queenie riget med ro og visdom.

Ræven var snu men den lavede ofte sjov med de andre dyr. Hr. Klogemand lærte ræven at bruge sin snuhed til at hjælpe andre i stedet for at drille dem. Nu er ræven den mest hjælpsomme ven i skoven.

Sara elskede at synge men hun var meget genert og ville ikke synge med sine venner. Hr. Klogemand lærte hende at synge med selvtillid og glæde. Nu synger Sara smukke sange og inspirerer andre i klassen til at synge med.

Troldene i bjergene var berygtede for at vælte sten ned ad bakkerne. Hr. Klogemand lærte troldene at bygge stier i stedet for at ødelægge dem. Nu hjælper troldene med at vedligeholde stierne og hjælper folk med at komme sikkert over bjergene.

Ulrik elskede at undersøge stjernerne men han havde brug for et teleskop. Hr. Klogemand hjalp Ulrik med at bygge sit eget teleskop, og nu kan han se de fjerne galakser og stjerner meget klart.

Vivi ønskede at blive en dygtig violinist men hun var utålmodig. Hr. Klogemand lærte hende, at øvelse gør mester. Nu spiller Vivi smukke musikstykker, der glæder alle der bor i byen.

Walter var altid bekymret for vejret. Hr. Klogemand lærte ham at forstå vejret i TV og forklarede, at solen altid vil skinne igen efter regn. Nu er Walter mere afslappet og nyder alle former for vejr.

Xenia elskede at udforske skove og bjerge men hun var bange for det ukendte. Hr. Klogemand lærte hende at eventyr er spændende, og nu udforsker Xenia nye steder med mod og nysgerrighed.

Yrsa ønskede at lære at jonglere men hun tabte altid boldene. Hr. Klogemand lærte hende at jonglere med tre bolde, og nu optræder Yrsa som en fantastisk jonglør i cirkus.

Zara elskede zebraer og ønskede at hjælpe dem. Hr. Klogemand lærte hende at beskytte dyrelivet og redde zebraerne fra fare. Nu arbejder Zara som dyrebeskytter og passer på zebraerne.

Der var engang en lille ælling ved navn Emil, der havde svært ved at svømme. Emil følte sig altid udenfor når hans søskende legede i søen. En dag mødte han Hr. Klogemand, der lærte ham hvordan man svømmer ved at bruge sine ben. Nu er ællingen Emil en dygtig svømmer og har det sjovt med sin familie i søen.

Ørnen Øskar ønskede at lære at bygge en stærk rede til sin familie men han vidste ikke hvordan han skulle begynde. Hr. Klogemand lærte Øskar at samle grene og bygge en solid rede, der kunne holde til alle vejrets udfordringer. Nu bor Øskar og hans familie trygt og komfortabelt i deres rede højt oppe i bjergene.

Åen i dalen flød alt for hurtigt og det var svært for dyrene at krydse den. Hr. Klogemand hjalp med at bygge en bro så alle dyrene kunne krydse åen sikkert. Nu bruger dyrene broen til at komme fra den ene side til den anden, og de er taknemmelige for Hr. Klogemands hjælp.