Hr. Klogemands Malebøger #2 – den anden med tal mandala (LIGHT UDGAVE)

Tilbud

kr. 0

Hr. Klogemands Malebøger #2 – den anden med tal mandala (LIGHT UDGAVE) er en malebog for alle børn, der skal lære at bruge farveblyanter.

Beskrivelse

Hr. Klogemands Malebøger #2 – den anden med tal mandala (LIGHT UDGAVE)

Hr. Klogemands Malebøger #2 – den anden med tal mandala (LIGHT UDGAVE) er en malebog for alle børn, der skal lære at bruge farveblyanter – og farvelægge indenfor stregerne. Som du måske ved, så elsker Hr. Klogemand matematik, men han elsker også at farvelægge. Og når det er tal er det helt perfekt.

Hæftet indeholder meget flotte tal, der skal farvelægges og hænges op på væggen – perfekt til 20 minutters afslapning i skolen, ved køkkenbordet, på ferien og hos bedsteforældre.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering.

Bestil Hr. Klogemands abonnement på matematik lige her. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.