Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Sommerferie matematik + lidt extra guf – LIGHT UDGAVE

Tilbud

kr. 0

Hr. Klogemand har svært ved at undvære matematik i sommerferien, så derfor har han lavet ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Sommerferie matematik + lidt extra guf” – måske er der andre børn der har det på samme måde!?!?!?

Beskrivelse

Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Sommerferie matematik + lidt extra guf

Hr. Klogemand har svært ved at undvære matematik i sommerferien, så derfor har han lavet ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Sommerferie matematik + lidt extra guf” – måske er der andre børn der har det på samme måde.

Hæftet indeholder “Find isen”, “Kalender matematik” og meget andet sjovt.

Denne bog er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen – 1. udgave juni 2023. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

KARLAS MALEBØGER

Det er ikke kun Hr. Klogemand, der har lavet nogle flotte matematik- og malebøger. Karla har lavet mange fine malebøger, og hun har fået sin egen hjemmeside. Se mere her: www.karlasmaleboeger.dk.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Du kan også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.