Hr. Klogemands 20 Minutter Med Matematik – Lær geometri med sjove opgaver (LIGHT UDGAVE)

Tilbud

kr. 0

** DETTE ER EN KORT TESTUDGAVE AF EN KOMMENDE BOG – IKKE 100% GENNEMARBEJDET **

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Hr. Klogemands 20 Minutter Med Matematik – Lær geometri med sjove opgaver

Hr. Klogemands 20 Minutter Med Matematik – Lær geometri med sjove opgaver er en matematikbog for alle børn, der skal lære de geometriske former at kende. Som du måske ved, så elsker Hr. Klogemand matematik, og helt specielt geometri i .

Hæftet indeholder geometriske former, tabeller, farvelægning, matematikgåder mm. – perfekt til 20 minutters afslapning ved køkkenbordet, på ferien og hos bedsteforældre. Dette er en LIGHT UDGAVE af den kommende trykte bog på 40 sider.

HUSK OGSÅ AT BRUGE 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Dette materiale er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.