Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Forårsmatematik

Tilbud

kr. 0

Beskrivelse

I HAVEN MED HR. KLOGEMAND & KARLA

Hr. Klogemand og Karla elsker tal og matematik i sig selv. Men de elsker også at gå i haven, og især om foråret, hvor man kan så alle mulige sjove ting i et bed eller potter. Hr. Klogemand og Karla har købt solsikkefrø, men det kan også være ærter, gulerødder, løvemund, mamelukærme, okseøje, vandmelon, tomater, agurker og meget andet. Du kan nu downloade denne miniopgave, hvor der er kommet lidt matematik ind i såningen i haven eller altankassen.

BRUG 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Nyd de gode matematiktimer sammen,

Hr. Klogemand

Dette materiale er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.