Halloween – gratis brætspil fra Hr. Klogemand

DKK 0

Hr. Klogemand har lavet et gratis Halloween brætspil fyldt med matematik – se hvorfor under billedet. Det er gratis og mega sjovt. Som tak for spillet, så er du velkommen til, at donere penge til Børns Vilkår lige HER. Det er absolut ikke et krav, men det ville være sejt.

Beskrivelse

Halloween er aflyst! Eller det er ihvertfald ikke smart, at samle slik ind som vi plejer i disse tider. Heldigvis giver det mere tid til, at sidde indenfor og hygge sig med familien og en Halloween matematikopgave – og man slipper for, at blive gennemblødt og spise for meget slik.

Når du alligevel sidder og hygger dig, så prøv at løse denne opgave:

”Hvor mange penge ville dine forældre have brugt på slik, hvis der var kommet børn og banket på døren? Hvor gammel er du? Hvor høj er du? Læg de 3 tal sammen – så har du aftenens første regnestykke.”

Hr. Klogemand og Karla har kun købt en lille smule slik, og istedet samlet penge ind hos forældre, bedsteforældre, naboer og alle de kender – altså ikke ude og banke på, men på Mobilepay. De penge de har samlet ind har de sendt til BØRNS VILKÅR. I kan også hjælpe med, at støtte BørneTelefonen hos Børns Vilkår.

Klik på dette link og støt op om Hr. Klogemands indsamling. TAK!

KLIK HER

P.S. Husk at downloade Hr. Klogemands Halloween Pynt.