Grøn og sund matematik – Hr. Klogemands pynt

Tilbud

kr. 0

Matematik er altid sjovt, men endnu sjovere når der er pyntet op. Print, klip ud og hæng op på værelset. Hr. Klogemand og Karla har lavet lækker pynt med frugt og grøntsager.

Kategori:

Beskrivelse

GRØN OG SUND PYNT

Matematik er altid sjovt, men endnu sjovere når der er pyntet op. Print, klip ud og hæng op på værelset eller klasseværelset – det bliver så flot. Hr. Klogemand og Karla har lavet lækker pynt med frugt og grøntsager. Så kan du også øve dig i, at klippe ud langs kanten. Der er 3 forskellige størrelser, men vil du have dem endnu større, så print ud på A3 papir.

Du kan også bestille abonnement på matematik eller grønne og sunde talrækker.

TEST OGSÅ HR. KLOGEMANDS NYE MATEMATIK SPIL HELT GRATIS. KLIK HER. Lige nu kan det kun testes på iPhone eller iPad, men det endelige kommer også til Android. Det er en meget tidlig og rå udgave, men det kan spilles og er fyldt med matematik.

Hr. Klogemands 20 minutter med matematik

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er et abonnement på ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering. Hent Hr. Klogemands abonnement på matematik.

Check www.mrcleverman.com for en engelsk udgave.

Husk at indrapportere opgaven til COPYDAN Tekst & Node, hvis du downloader fra en skole.