Grøn og sund matematik – Hr. Klogemands pynt

Tilbud

kr. 0

Matematik er altid sjovt, men endnu sjovere når der er pyntet op. Print, klip ud og hæng op på værelset. Hr. Klogemand og Karla har lavet lækker pynt med frugt og grøntsager.

Kategori:

Beskrivelse

GRØN OG SUND PYNT

Matematik er altid sjovt, men endnu sjovere når der er pyntet op. Print, klip ud og hæng op på værelset eller klasseværelset – det bliver så flot. Hr. Klogemand og Karla har lavet lækker pynt med frugt og grøntsager. Så kan du også øve dig i, at klippe ud langs kanten. Der er 3 forskellige størrelser, men vil du have dem endnu større, så print ud på A3 papir.

TEST OGSÅ HR. KLOGEMANDS NYE MATEMATIK SPIL HELT GRATIS. KLIK HER. Lige nu kan det testes på iPhone eller iPad og er fyldt med matematik.

Hr. Klogemands 20 minutter med matematik

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen.

Check www.mrcleverman.com for en engelsk udgave.

Dette materiale er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.