Grøn og sund matematik – Hr. Klogemands Matematik Hæfte

Tilbud

kr. 0

Som du ved elsker Hr. Klogemand og Karla at spise sundt – næsten lige så meget som matematik. ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Grøn og sund matematik” er et arbejdshæfte på >25 SIDER med matematik til børn i indskolingen (6-9 år alt efter niveau).

Beskrivelse

MATEMATIK MED PLUS, MINUS, TABELLER OG MEGET MERE FOR BØRN I INDSKOLING

Som du ved elsker Hr. Klogemand og Karla at spise sundt – næsten lige så meget som matematik. ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – Grøn og sund matematik” er et arbejdshæfte på >25 SIDER med matematik til børn i indskolingen (6-9 år alt efter niveau). Husk også PYNT og TALRÆKKER.

SPIS SUNDT OG LAV MATEMATIK

Hæftet handler om matematik, men man kan sagtens arbejde med de grønne og sunde vaner omkring kosten – sammen med matematik. Det skal siges, at Hr. Klogemand og Karla ikke er blevet vegetarer, så der skal stadig spises fisk, mad med fuldkorn og fibre mv. Læs mere om de officielle kostråd på Fødevarestyrelsens hjemmeside. Der er masser af materiale, der kan bruges til inspiration eller undervisning.

BLIV IKKE FORSTYRRET AF ANDRE FAG I FRITIDEN

Der er ikke noget bedre end, at få et matematikhæfte med hjem fra skole eller fra mor og far. Så kan man arbejde med matematik hele dagen uden, at blive forstyrret af andre fag. Men husk at det ikke kun er i ferien man øver sig på matematik – hver dag, hele året!

BRUG 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Nyd de gode matematiktimer sammen,

Hr. Klogemand

Dette materiale er beskyttet i medfør af gældende dansk lov om ophavsret. Kopiering må kun ske i overensstemmelse med loven. Det betyder f.eks. at kopiering til undervisningsbrug kun må ske efter aftale med Copydan Tekst og Node.

Af: © Jacob Christiansen – Udgivet af: © Jacob Christiansen. Omslag, tekst, tegninger og grafik: Jacob Christiansen.

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.