App matematik – Hr. Klogemands Matematik App Labyrint

Tilbud

kr. 0

Som du ved elsker Hr. Klogemand og Karla app matematik – næsten lige så meget som matematik med papir og blyant. ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – app matematik labyrint” er en del af et arbejdshæfte på >25 SIDER med matematik til børn i indskolingen (6-9 år alt efter niveau).

Beskrivelse

APP MATEMATIK FOR BØRN I INDSKOLINGEN

Som du ved elsker Hr. Klogemand og Karla app matematik – næsten lige så meget som matematik med papir og blyant. ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik – app matematik labyrint” er en del af et arbejdshæfte på >25 SIDER med matematik til børn i indskolingen (6-9 år alt efter niveau). Det er også en forløber for den Matematik App Hr. Klogemand har klar lige efter sommerferien.

BLIV IKKE FORSTYRRET AF ANDRE FAG I FRITIDEN

Der er ikke noget bedre end, at få et matematikhæfte med hjem fra skole eller fra mor og far. Så kan man arbejde med matematik hele dagen uden, at blive forstyrret af andre fag. Men husk at det ikke kun er i ferien man øver sig på matematik – hver dag, hele året!

BRUG 20 MINUTTER PÅ MATEMATIK OM DAGEN

Hr. Klogemand ønsker, at alle børn i Verden bruger minimum 20 minutter om dagen på matematik – efter skole, i ferier og weekender – og gerne sammen med en voksen. Derfor er ”Hr. Klogemands 20 minutter med matematik” den bedste investering.

Bestil Hr. Klogemands abonnement på matematik lige her. Hvis matematik serveres lækkert og indbydende, så kommer alle børn i Verden til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand og hans tvillingesøster Karla.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Nyd de gode matematiktimer sammen,

Hr. Klogemand

P.S. Husk at overveje Hr. Klogemands matematik abonnement til kun 79 kr./mnd.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Snart kan du også finde Hr. Klogemand på engelsk – Mr. Cleverman.