Test af Hr. Klogemands nye app?

Nu er der endnu en god grund til, at blive hos Hr. Klogemand som betalende abonnent. Som nævnt tidligere, så overgår rigtig mange fra gratis prøveabonnement til betalende abonnent de kommende dage, og det er vi rigtig glade for. Derfor har vi varslet, at vi går i luften med en helt ny medlemsstruktur, hvor der bliver en masse extra goder, ekstra opgaver – og generelt en masse sjove fordele.

Første skud i bøssen bliver test af vores app, der kommer i Apple App Store indenfor de kommende måneder. Vi har endnu ikke bestemt os for opbygningen, men lige nu er der en hovedquiz, der er for udskolingen – og hvor lærere og forældre kan være med. Det er sjove og spændende spørgsmål, som man kan hygge sig med. Derudover er der lavet en extra quiz, der hedder Matematik i indskolingen. Det betyder, at forældre og børn kan begge spille Hr. Klogemand – på forskellige niveauer. Og der kommer masser af extra quizzer.

Alle betalende abonnenenter får en invitation via Apple´s Testflight App de kommende dage. Men husk nu – vi arbejder stadig på design, struktur og quizzer, så den er ikke færdig. Men det er den nyeste beta-version vi kan vise jer. Og sorry! Den kommer kun til Apple iOS.