Tak for downloads – Halloween var god men Julehæftet bliver bedre

1000 tak dine downloads af opgaver. Halloween har været helt vildt, og Hr. Klogemand er meget glad for, at du sætter pris på det han har lavet. Det blev til mere end 250 GRATIS downloads af forskellige opgaver og taltavler – på 2 dage!! Har du glemt, at printe Halloween opgaver, så kan du lige nå det i frokostpausen – og være 100% forberedt til uhyggelig matematik fra 12:30 til 14:00. DOWNLOAD HALLOWEEN HER.

Hr. Klogemand har bestemt sig for, at gå all in på julen, så der kommer et lille julehæfte indenfor 2-3 uger. Det vil kunne downloades som en samlet PDF – men også som enkeltopgaver. Måske kommer der også et lille matematik brætspil? Hvem ved?

Følg med på PINTEREST og FACEBOOK. Så får du opgaverne først, og du er klar til 1. december.

Til sidst skal Hr. Klogemand bede dig om en tjeneste. Send gerne en email med link til Hr. Klogemand til alle dine kollegaer, som du mener vil have gavn af Hr. Klogemand. Det vil betyde meget.

Ha´ en fortrinlig dag.

P.S. Flere har spurgt om en Hr. Klogemand plakat til, at hænge op i klassen. Den kan downloades lige HER. Men pas på – det er den slags plakater fans fjerner om natten.