Om Hr. Klogemand

Velkommen til Hr. Klogemands hjemmeside.

Alle kan elske matematik! Derfor har Hr. Klogemand lavet matematik på abonnement til forældre over hele Danmark. Invester tid i dine børns fremtid, og lad dem blive bedre til matematik med 20 minutters matematik om dagen – og hav det sjovt på samme tid. Klik HER og bestil premium pakken med 14 dages gratis prøveperiode.

Bag Hr. Klogemand står Jacob, der er uddannet revisor og har undervist indskolingsklasser i matematik, natur og teknik og idræt. Sammen med flere matematiklærere har Jacob siden 2018 lavet matematikopgaver til aldersgruppen 6-9 år, og det er blevet til mere end 750.000 opgaver løst på skoler rundt om i Danmark. Jacob er gift med Maria og har et sæt tvillinger – Anna og Alfred fra 2005. Jacob har også været basketballtræner for Alfreds hold fra U6 til U12.

Første ide til Hr. Klogemand var faktisk en matematisk børnebog (vil ikke afvise den kommer), men en skoleopgave i børnenes klasse vendte op og ned på ideen. Jacob hjalp med at designe og udvikle et spil om kroppen til natur og teknik – med læring om et specifikt emne i fokus. Det blev også til en masse matematikopgaver til Anna og Alfred – og her er Hr. Klogemand nu. Jacob har tid elsket matematik – og gør det stadig. Jacob går stadig rundt på gaden og tæller, ganger og dividerer – på den måde holdes hjernen skarp og tabellerne intakte.

For opgaver på engelsk henvises til www.mrcleverman.com – den er fuldt aktiv fra 1. april 2020.

Free math tasks for download. Download all the tasks you want – can be used at school or at home. Please visit www.mrcleverman.com.

Kostenlose Rechenaufgaben zum Download. Laden Sie alle gewünschten Aufgaben herunter – Sie können sie in der Schule oder zu Hause verwenden.

Gratis wiskundige taken om te downloaden. Download alle taken die u wilt – kan op school of thuis worden gebruikt.

Gratis matematiske oppgaver for nedlasting. Last ned alle oppgavene du vil ha – kan brukes på skolen eller hjemme.

Gratis matematiska uppgifter för nedladdning. Ladda ner alla uppgifter du vill ha – kan användas i skolan eller hemma.