Matematik på abonnement?


✔ Skal dit barn elske matematik?
✔ Skal dit barn være god til matematik?
Går dit barn i 1.-3. klasse?
Kan du ofre 79 kr. på dit barn om måneden?
✔ Vil du teste GRATIS adgang i 14-dage?

Kan du sige ja til alle fem, så bestil nu ved at klikke nedenfor.


 
Er du af en eller anden grund i tvivl, så læs videre nedenfor. 

Hr. Klogemand har tallene i orden.


Benyttet af mere end 3.500 lærere i Danmark.
✔ Mere end 32.000 downloads.
Mere end 750.000 opgaver løst.
✔ Downloaded i mere end 30 lande.
✔ Mere end 200 forskellige typer opgaver.
✔ Nye opgavehæfter hver 14. dag.
✔ Gratis quiz app med over 1.000 spørgsmål.


Hr. Klogemand elsker tal - også når det er tal, der får Hr. Klogemand til, at se mere attraktiv ud. Men det er ikke desto mindre rigtigt, og Hr. Klogemand er stolt.

Er du stadig i tvivl, så kig videre nedenfor. Der er endnu flere grunde til, at du skal tage en 14 dages GRATIS prøveperiode. Du kan selvfølgelig også bare bestille med det samme her.

Derfor skal du vælge Premium pakken!

Når du vælger Hr. Klogemands matematik på abonnement - "20 minutters matematik om dagen" - så får du en masse fede opgaver, hvor det grafiske tema er tilpasset aktuelle begivenheder. F.eks. vinterferie, efterårsferie, sommerferie, påske, jul, EM i fodbold, OL i Tokyo - generelt spændende temaer, der gør det endnu mere skægt, at lave matematik. Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

Hvad får du med i Premium pakken?

14 dages GRATIS prøveperiode

Alle kan elske matematik! Måske kan du komme til, at elske matematik lige så meget som Hr. Klogemand? Men du skal være sikker på det inden du køber, så derfor en 14 dages GRATIS prøveperiode.

Masser af sjove opgaver.

Du får minimum et 14 siders opgavehæfte hver 14. dag. Der vil være plus, minus, geometri, større end, mindre end, tegneopgaver, vendespil og meget mere. Du kan se en prøve på opgaverne ved, at klikke HER.

Pynt, checkliste og diplom.

Pynt skal der til! Laver du opgaver om fodbold, så er der en masse fodbold relateret pynt du kan hænge op på værelset. Så er det sjovere, at lave opgaverne 20 minutter om dagen. Du får også en checkliste, så du kan følge med i hvor langt du er nået - og et diplom til hvert opgavehæfte.

Adgang til Hr. Klogemands App.

Hr. Klogemand har lavet en GRATIS quiz app, der er mega sjov for både børn og voksne. Der er svære opgaver for voksne, og opgaver, der er tilpasset børn i 1.-3. klasse. App´en bliver løbende opdateret med nye opgaver, så det er bare om, at komme igang.

Du er nået så langt, så det er tid til, at bestille Matematik på abonnement til KUN 79 kr./mnd. Husk der er 14 dages GRATIS prøveperiode!

Under alle opgaver, taltavler og tabeltavler er der en knap “GRATIS – KØB” (I download sektionen). Klik på den og din opgave er i kurven. Husk at du kan bestille flere matematikopgaver, plakater, taltavler og tabeltavler i samme “køb” – der jo er gratis! Din varekurv kan du se i højre side af skærmen. "Gå til kassen" og du får dine "køb" tilsendt som PDF i trykkvalitet. Hr. Klogemand gider ikke se på dårlige kopier rundt omkring på skolerne i Danmark. Husk det behøver ikke være grimt for at være godt.