Hr. Klogemand Spillet

Hr. Klogemand spillet er klar i 2019, og er sjovere end du tror (det er bare noget vi siger). Det er kommer til at koste 399,- i butikkerne. Læs nedenfor om spillet, og vær med på årets nye spil, der på en super sjov måde udvikler dig, din hjerne og dine kloge venner. Vi har faktisk også lært noget af, at lave Hr. Klogemand spillet.

SPILLET:
Hr. Klogemand er et klassisk brætspil med spørgsmål og svar, men du skal klare dig igennem 10 runder for, at kalde dig selv Hr. Klogemand. Der er selvfølgelig store bump på vejen – ligesom med alt i livet.
Du kan spille Hr. Klogemand med familie og venner (2-8 spillere), og vi anbefaler spillet fra 12 år og opefter. Man starter i 0. klasse og skal endeligt slutte til eksamen i 9. klasse. Der er spørgsmål i dansk, matematik, engelsk, historie, geografi, samfundsfag, natur og teknik og valgfag – alle de fag der er obligatoriske i folkeskolen, men det er IKKE et skolespil. Vi har blot valgt at bruge fagene til, at dele spørgsmål og svar op i kategorier.
Man slår med en terning, rykker frem på spillepladen, får læst et kort op af en medspiller og alt efter svaret bliver man stående, rykker frem eller tilbage. Hvert korrekt svar udløser en stjerne, og man skal have 2 stjerner for, at rykke op i næste klassetrin. Med i spillet er der også bonus/straf kort, der kan vende op og ned på spillet – og gøre livet i skolen uretfærdigt.
Til Hr. Klogemand spillet hører også et karakterblad/afgangsbevis. En af deltagerne er inspektør, og sætter kryds for alle spillerne, når de har svaret korrekt på et spørgsmål. På den måde kan hver spiller få karakter fra -3 til 12 i alle fag. Man kan således komme igennem spillet med topkarakter, men også vinde spillet med dårlige karakterer. Det er dog ikke nødvendigt for spillet, at man bruger karaktergivning, men det giver en extra og sjov dimension. Extra eksamensbeviser kan downloades gratis på www.hrklogemand.dk efterhånden de medfølgende slipper op. Det kan også bruges til, at se sin udvikling fra gang til gang.
Nu startede vi med at sige, at Hr. Klogemand spillet er et klassisk brætspil – men det er også et læringsspil. Der er den bonus, at til de fleste spørgsmål og svar også er ekstra bonusviden. Det kunne f.eks. være: “Hvad hedder hovedstaden i Egypten? Hovedstaden og Egyptens største by hedder Kairo. Der er 9,5 mio. indbyggere – og 16,5 mio. hvis man tager hele metroområdet med. BONUS: Kairo er Afrikas folkerigeste og blandt de tyve folkerigeste byer i verden.”
Vi er allerede igang med at lave extra kort, der kommer til salg/levering omkring jul 2019. Det bliver æsker med extra sprøgsmål/svar kort + bonuskort. Æskerne vil indeholde 500 kort. Men mere om det senere.

HVAD INKLUDERES:
Med til Hr. Klogemand Spillet hører: 1 spilleplade, 500 spørgsmål/svar kort (inkl. bonus kort, der kan glæde og drille), stjerner, 8 figurer, 1 terning, karakterblad/afgangsbevis.

PENGENE GÅR TIL:
Vi trykker Hr. Klogemand spillet på en fabrik, der har vist os rigtig god kvalitet. Så pengene går udelukkende til, at producere den første sending til vores lager. Det hele ligger klar i skyen, så vores fabrik kan gå igang med, at producere Hr. Klogemand spillet i rigtig høj kvalitet. Da vi forventer at Hr. Klogemand spillet kommer til salg i butikker i Danmark, så har vi valgt en fabrik, der kun leverer højeste kvalitet.

HVEM ER HR. KLOGEMAND:
Bag Hr. Klogemand spillet står Jacob – der har trukket store veksler på familie, venner og kollegaer. Jacob er gift med Maria og har et sæt tvillinger – Anna og Alfred på 13. Første ide til Hr. Klogemand var faktisk en ungdomsbog (vil ikke afvise den kommer), men en skoleopgave i børnenes klasse vendte op og ned på ideen. Jacob hjalp med at designe og udvikle et spil om kroppen til natur og teknik – med læring om et specifikt emne i fokus.

STØT HR. KLOGEMAND:
Støt Hr. Klogemand og bliv en af de firstmovers, der kan modtage spillet i efteråret 2019. Det vil du ikke fortryde.

SE MERE HER:
Du bør kigge lidt rundt på www.hrklogemand.dk, hvor du også kan finde GRATIS matematikopgaver til indskolingsbørn. Det kunne være til dovne matematiklærere eller forældre, der ikke mener, at folkeskolen er god nok ?!?!!? Men det er gratis, så tag bare for dig af opgaverne – så er der også sjove opgaver til den del af familien, der er for små til, at spille med i Hr. Klogemand. Der kommer løbende opgaver så vær tålmodig. Du kan selvfølgelig også følge Hr. Klogemand på Facebook – det vil du heller ikke fortryde. Har du spørgsmål så kontakt os på kontakt@hrklogemand.dk.