Godt nytår og nyt tema – Hr. Klogemand og formerne

Hr. Klogemand takker for et godt 2018 – som egentlig først startede i oktober. Siden har mere end 3.000 unikke “kunder” downloaded mange tusinde gratis opgaver. Mellem jul og nytår brød vores server sammen i få minutter, da Hr. Klogemand havde mere end 500 unikke downloadende på under en time. Et tidspunkt, hvor alle lærere burde puste ud, blev der hentet nyt materiale. Det var stort – tak!

Det fejrer Hr. Klogemand med et nyt tema – “Hr. Klogemand og formerne“. Hr. Klogemand lover overload af firkanter, trekanter, cirkler og meget andet godt. Som du kan se nedenfor, så er de første opgaver er allerede klar til download – sammen med tema plakaten – og der kommer flere den kommende uge. Husk derfor, at kigge ind forbi indimellem. Klik her for, at komme til alle nye gratis downloads.
Vi ved budgetterne hænger i en tynd tråd mange steder, så vi lader farveprinteren få et lille hvil. Det er derfor de første opgaver Hr. Klogemand har lavet i sort/hvid. Men det er snart nyt budget år, så mon ikke farverne kommer igen, og skolerne kan sætte nye patroner i farveprinteren. Matematik er lidt sjovere i farver.

Husk iøvrigt at downloade Hr. Klogemands opgavegenerator plakat – “Dagens Hr. Klogemand Spørgsmål“. Hæng plakaten op, scan QR koden med en ipad eller smartphone, og få et nyt spørgsmål hver dag. Hr. Klogemand er sikker på, at det bliver dagens højdepunkt.