Det er GRATIS at downloade matematikopgaver – også på mobil.

Hr. Klogemand bliver hele tiden spurgt: “Kan det virkelig være rigtigt, at det er gratis, at downloade matematikopgaver, taltavle og tabeltavle?” Og svaret er helt kort. Ja!

Du kan downloade matematikopgaver til print, tabeltavle til print, taltavle til print og meget andet. Det kommende løbende nye opgaver, så hold dig ikke tilbage. Det er så let, at du faktisk kan gøre det fra din mobil i 4 lette trin. Se med nedenfor.

Start med at finde en opgave du vil downloade – eller flere. Når du har fundet dem du vil downloade, så klikker du på GÅ TIL KASSEN. Check om der ikke er flere ting du kunne tænke dig at downloade. Er der ikke det, så scroll´er du ned – indtaster emailadresse, fornavn/efternavn og klikker på GRATIS DOWNLOAD. Ca. 5 sekunder efter modtager du en email med link til download.

Og hvorfor gør Hr. Klogemand så det gratis? Det er meget simpelt. For det første synes Hr. Klogemand det er sjovt at lave. For det andet, så bruger skolerne så mange penge på røvsyge standard tabeltavler eller taltavler – og eleverne smider dem væk hurtigere end de kan nå, at bestille nye fra forlaget. Alle matematikopgaver og taltavler er gratis og lige til at printe ud. Man kan laminere taltavlerne, men det er ikke nødvendigt. Der skal bare et navn på, og så skal den ligge fast bagerst i matematikbogen. Det er let.

Link til download af matematikopgaver og taltavler.