De første 14 dage er snart gået for de første …

Der er gået 13 dage siden nedlukningen af skolerne, hvilket betyder de første gratis prøve abonnenter fra den 12. marts, snart går over på et betalt abonnement med 79 kr./mnd. Og flere vil komme som dagene går – de 14 dage gælder fra startdatoen. Vi vil MEGET gerne beholde jer som abonnenter, da vi i forbindelse med nedlukningen af skolerne, satte vores egen indtjening til 0 kr. i 14 dage. Det gjorde vi for, at hjælpe forældre over hele landet med hjemmeundervisningen. Og det er virkelig blevet taget godt imod. Tak!

Men vi vil også være 100% gennemsigtige og fortælle, at det er muligt, at opsige abonnementet nu (Se forklaring nederst på siden). Der er aldrig nogen form for binding på Hr. Klogemands abonnement – hverken 14 dages gratis prøveperiode eller betalt abonnement. Men se det på denne måde: I har fået 14 dage gratis, og skal minimum bruge det 14 dage mere. Det betyder I har fået 1. måned til halv pris. Yderligere er 79 kr. mindre end prisen på et TV streaming abonnement (som de fleste har 1-4 af), og her er der 100% læring. Endeligt, så introducerer vi indenfor 7 dage en medlemspakke, hvor alle betalende abonnenter får endnu flere fordele, flere opgaver og hvad vi nu finder på. I vil ikke fortryde det!

For dem der lige har opdaget Hr. Klogemand er stadig muligt, at komme med på den gratis prøveperiode i 14 dage ved, at klikke her: 14-dages prøveabonnement.

Men nu til det vigtige: Det har været 13 vilde dage for Hr. Klogemand! I gennemsnit en ny abonnent hvert 3. minut, mere end 750 forespørgsler besvaret og mere end 150 fine beskeder med tak for matematik til hjemmeundervisningen.

Det er også blevet til henvisninger fra bl.a. Politiken, TV2 Lorry, Skolemælk.dk og en masse biblioteker over hele landet. Det er Hr. Klogemand ret stolt af!

Vejledning til opsigelse. Klik HER > klik på VIS > klik på SLET