Bog

Hr. Klogemand kommer snart som børnebog. Arbejdstitlen er “Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt”, og det bliver en hårrejsende børne thriller uden curling censur. Hr. Klogemand og Kvik fører os gennem flere europæiske storbyer med hjulspin, basketball, diamanter og en masse andre spændende ting.

Hr. Klogemand skal dog have hjælp af alle børn i Danmark. Hans computer har ødelagt en del af teksten, og indsat en masse regnestykker som en form for hemmeligt kodesprog. Der er heller ikke læst korrektur eller sat korrekte kommaer, men mon ikke det går? Det er gået lidt stærkt! Du skal nok have lidt hjælp til, at starte op på opgaven af din lærer eller forældre, men når du er igang, så er det meget let. Og du kan lave hele bogen sammen med Hr. Klogemand. Når alle opgaver er færdige, så kan din lærer eller forældre læse den op for dig.

Ved hjælp af matematik og de 120 ord skal du hjælpe Hr. Klogemand. Du får et udsnit af første kapitel, hvor matematikopgaverne skal løses, finde de manglende ord på Hr. Klogemands 120 Ord plakat og så er historien klar til, at din lærer læser den op – hvis du altså tør høre den. På denne måde får du øvet de 120 ord – som du kender fra din dansklærer – og koblet det sammen med en masse matematik opgaver. Det kan da ikke være lettere? Og så får du lavet minimum 20 minutters matematik hver dag. Det er vigtigt, hvis du spørger Hr. Klogemand.

Start med at downloade plakaten og De 120 ord plakaten. De er lige til, at hænge op i alle klasseværelser i Danmark. Hvis alle hjælper til, så kan det være bogen bliver færdig – inden du går ud af skolen.

Når plakaten er downloaded skal du downloade opgaverne.