Betingelser for abonnement

Handels- og abonnementsbetingelser

Firmainformation
Hr. Klogemand ApS
Selmers Vænge 20
2970 Hørsholm
CVR 42788902
kontakt@hrklogemand.dk

Betaling
Hr. Klogemand ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes eller når prøveperiode på abonnement er udløbet. Der reserveres 1 kr. ved start af prøveperiode for at sikre, at kreditkortet virker.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Hr. Klogemand ApS bruger en godkendt betalingsserver (FREEPAY), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Abonnementer
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for træk sendes pr. email. Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I tilfælde af eventuelle prøveperioder er abonnementet gratis i prøveperioden. Opsiger du inden prøveperiodens udløb, så bliver du ikke trukket for et abonnement. Udløber prøveperioden uden du har gjort noget, så er det en accept af et abonnement, der kan opsiges til enhver tid. Der er ikke returret på abonnementer

Opsigelse af abonnementer
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved, at logge ind på din konto https://hrklogemand.dk/min-konto/. Du kan selv stoppe abonnementet ved, at klikke på https://hrklogemand.dk/min-konto/subscriptions/. Opsigelsen er øjeblikkelig, og du vil ikke på faktureret eller trukket yderligere. Du har adgang til digitalt materiale indtil abonnementsperioden løber ud.

Levering af digitale produkter
Du kan tilgå digitale produkter til download øjeblikkeligt efter indgåelse af abonnement. Du kan hente dine digitale produkter her: https://hrklogemand.dk/min-konto/downloads/. De kan downloades i den periode Hr. Klogemand ApS vælger, at hoste materialet på www.hrklogemand.dk. Det er således abonnentens ansvar, at downloade og opbevare filerne med evt. backup.

Levering af fysiske varer
Hr. Klogemand ApS leverer indenfor 1-2 dage på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00. Abonnementer leveres efter aftale.

Rettigheder digitale produkter
Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Hr. Klogemand ApS eller anden eventuel rettighedshaver. Hr. Klogemand er et registeret varemærke. Ved køb af abonnement opnås udelukkende licens til, at benytte det købte digitale produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hr. Klogemand ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Hr. Klogemand ApS
Selmers Vænge 20
2970 Hørsholm

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Der kan efter aftale refunderes på kreditkort.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Der er ikke returret på abonnementer.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@hrklogemand.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@hrklogemand.dk