“20 minutters matematik om dagen” på abonnement er nu klar.

1. marts 2020 er dagen, hvor Hr. Klogemand introducerer “20 minutters matematik om dagen” på abonnement. Med over 3.500 brugere på skoler landet over (og 20 andre lande) og mere end 30.000 downloadede opgaver, så er Hr. Klogemands opgaver blevet løst mere end 750.000 gange de sidste 2 år – og konceptet er nu testet fuldstændig af. Det vil dog stadig udvikle sig, så hold på hat og briller!

Hr. Klogemands “20 minutters matematik om dagen” er et hæfte, som børn i indskolingen kan arbejde med hver dag efter skole, i weekenden og i ferier. Alle abonnenter modtager nye opgaver hver 14. dag på email (PDF), og indeholder opgaver til ca. 20 minutter om dagen. Hæftet indeholder også checkliste, diplom, en matematikplakat og altid klip-selv pynt, der kan hænges op på værelset. Så bliver det endnu sjovere, at lave matematik. Og bliver det lige en tand for analog, så bliver der også gratis adgang til Hr. Klogemands Quiz App, der lanceres indenfor 2 måneder. Men tanken er, at børn stadig skal kunne løse matematik med en blyant – også i fremtiden.

Alle skal elske matematik ligeså meget som Hr. Klogemand, og det er baggrunden for “20 minutters matematik om dagen”. Klik på linket nedenfor og se mere ….. det koster kun 79 kr/mnd, hvilket er mindre end et NETFLIX abonnement, så det er det hele værd for dine børn. Er du lidt i tvivl, så er der 14 DAGES GRATIS PRØVEPERIODE, så det første opgavehæfte kan du teste helt gratis.

Hr. Klogemand glæder sig til, at lave en masse matematikopgaver til børn over hele landet – og udbrede den lille revolution om “20 minutters matematik om dagen”.

God dag.

P.S. Husk det behøver ikke være grimt for at være godt!

https://hrklogemand.dk/vare/matematik-paa-abonnement/