Hr. Klogemands Test Af Matematik Øjne – Plakat 20 Minutter

Hr. Klogemand har startet en revolution for 20 minutters matematik hver dag. Det kan ikke passe, at det kun er 20 minutters læsning om dagen, så følg revolutionen sammen med Hr. Klogemand. Download den gratis plakat, og test dine øjne. Måske kan du tage plakaten med ned til sundhedsplejersken på skolen, så der også er matematik når synet skal testes. Det ville være lækkert. Ellers kan du hænge plakaten op i klassen eller på værelset.

Det er starten på et nyt tema, der snart er klar til gratis download – og måske et gratis matematik weekend hæfte.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt.

Klik på GRATIS – KØB knappen under billedet, og få filen i høj kvalitets PDF til print. Alle de elementer du vil downloade gratis, kan du se i kassen til højre på skærmen.

Hr. Klogemand har startat en revolution i 20 minuter matte varje dag. Det passar inte att det bara är 20 minuter att läsa om dagen, så följ revolutionen med Hr. Klogemand. Ladda ner gratis affischen och testa dina ögon. Kanske kan du ta affischen ner till sjuksköterskan på skolan, så det finns också matte när sikten ska testas. Det skulle vara läckert. Annars kan du hänga affischen i klassrummet eller i rummet.