Hr. Klogemands Halloween Matematik – Lige eller ulige.

Hr. Klogemand arbejder meget med koder og matematik, og han skal bruge hjælp fra modige børn i hele Danmark – og de skal helst være vilde med matematik. Download den gratis matematik opgave, og løs Halloween koden sammen med Hr. Klogemand. De lige numre skal have en orange firkant, og de ulige numre skal have en sort firkant. Så er du klar til, at gå ud på gaderne og sige “Matematik eller ballade”. Inden du går igang, så kan du måske fortælle din lærer, hvilket tal der er flest af? Det kræver skarpe øjne men det er ikke svært.

Vil du hurtigst muligt i Halloween stemning, så download Hr. Klogemands Halloween plakat og hæng den op i klassen. Glem ikke, at downloade Halloween opgaverne fra sidste år. Du kan også downloade efterårsopgaverne HER.

Klik på GRATIS – KØB knappen nedenfor, og få skemaet i høj kvalitets PDF til print. Alle de elementer du vil downloade gratis, kan du se i kassen til højre på skærmen – du kan lægge lige så mange opgaver i kurven du ønsker. Jo flere jo bedre. Så kommer der flere lækre, flotte og gratis opgaver ud til danske børn. Husk altid – det behøver ikke være grimt for at være godt!