Hr. Klogemands Gratis Gør-Det-Selv Matematik Julekalender

Hr. Klogemand ved godt, at der ikke er mange penge i skolerne i Danmark. Derfor har han lavet en gratis Gør-Det-Selv Matematik Julekalender – med indbyggede matematik spørgsmål. Det eneste du skal bruge er en farveprinter, der kan printe i A3. Så bliver den meget flot. Den var ellers tiltænkt som en del af Hr. Klogemands Julehæfte (Fyldt med gratis matematikopgaver til print), der kan downloades på fredag den 16. november 2018. Men det tager lidt tid, at samle denne Gør-Det-Selv Matematik Julekalender, så derfor kommer den ud idag. Der er som sagt indbygget matematik spørgsmål – og en samlevejledning. God fornøjelse.

Husk i øvrigt, at bestille Hr. Klogemands Julekager opskrift lige HER. Julekalenderen passer også godt sammen med Hr. Klogemands gør-det-selv julepynt og plakater til klassen eller værelset. Klik HER.

MEGET VIGTIG INFORMATION:
Under billedet på alle opgaver, taltavler og tabeltavler er der en lille knap “GRATIS – KØB”. Klik på den og du har lagt en gratis matematikopgave i kurven. Hvis du bare gemmer billedet, så bliver kvaliteten af printet ikke god. Lægger du den i kurven “GRATIS – KØB”, så får du taltavlen tilsendt som PDF fil i højeste trykkvalitet. Husk at du kan bestille flere matematikopgaver, taltavler og tabeltavler i samme “køb” – der jo er gratis! Din varekurv kan du se i højre side af skærmen – lige under det “BLÅ BILLEDE”.