Hr. Klogemands Arkade Videospil Matematik – Pynt

Hr. Klogemand laver aldrig et nyt tema uden pynt til klassen. Skynd dig at downloade Hr. Klogemands Arkade Videospil Matematik Pynt og print det ud i et passende antal – eventuelt både i A4 og A3 på kraftigt papir. Stik børnene en saks, og klip pænt ud langs kanterne. Det kan godt tage lidt tid, hvis det skal klippes pænt. Til sidst hænger du det på i klasseværelset eller på værelset hjemme. Så er det meget sjovere, at lave matematik. Og til den yngre generation – grafikken er ikke dårligt. Sådan så det bare ud i 80´erne.

Download også plakaten og hæng den op i klassen. Glem ikke, at downloade alle de andre opgaver HER.

Husk det behøver ikke være grimt for at være godt.

Klik på GRATIS – KØB knappen under billedet, og få filen i høj kvalitets PDF til print. Alle de elementer du vil downloade gratis, kan du se i kassen til højre på skærmen.

Hr. Klogemand skapar aldrig ett nytt tema utan dekoration för klassen. Skynda för att ladda ner Hr. Klogemands Arkade Videospil Matematik Pynt och skriv ut den i ett lämpligt nummer – möjligen i både A4 och A3 på tungt papper. Bruk saxen och skär snyggt längs kanterna. Det kan ta lite tid om det måste klippas snyggt. Häng slutligen upp i klassrummet eller i rummet hemma. Då är det mycket roligare att göra matte. Och för den yngre generationen – grafiken är inte dålig. Det var precis som det såg ut på 80-talet.