Hr. Klogemand og planeterne – vendespil

Matematik er Hr. Klogemands foretrukne fag, men det hænger heldigvis sammen med natur og teknik. Hr. Klogemands gode ven Tommy kan ikke planeterne i solsystemet udenad, så derfor har Hr. Klogemand lavet et vendespil om planeterne i solsystemet. Det er helt gratis og klar til download. Klik på “GRATIS – KØB” under billedet – så får du billedet i trykkvalitet. Hr. Klogemand gider ikke grimme kopier!

Du kan finde Saturn, Neptun, Mars, Venus, Solen, Merkur, Jorden, Jupiter og Uranus på Hr. Klogemand og planeterne plakaten. Så er det bare, at lære dem udenad. Så bliver det meget lettere, at spille vendespillet.

Det er næsten 100% gør det selv – Hr. Klogemand har lavet vendespillet, så du skal blot printe det ud. Hvis din printer kan printe duplex (begge sider), så vælger du det. Det giver en fin bagside på alle brikkerne. Kan den ikke, så udskriver du bare side 1, 3 og 5 – og lægger sider tilbage i printeren, og skriver side 2, 4 og 6 ud. Husk at laminere – så holder det meget længere, og kan måske bruges i en anden klasse eller næste år.

Der er 12 forskellige brikker i vendespillet. Og til den opmærksomme downloader, så skal man altså skrive vendespillet ud 2 gange – ellers er det svært, at finde en makker.