Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt (en matematik børnebog) – “Kapitel 1 – Del 5 Roquefort og legeaftaler”.

Så er Kapitel 1 – Del 5 – Roquefort og legeaftaler af bogen “Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt (en matematik børnebog)” klar til download. Ved hjælp af matematik og de 120 ord skal du hjælpe Hr. Klogemand med, at løse opgaver med et hemmeligt kodesprog.

Du får et udsnit af børnebogen, hvor matematikopgaverne skal løses, finde de manglende ord på Hr. Klogemands 120 Ord plakat og så er historien klar til, at din lærer læser den op – hvis du altså tør høre den. Der kommer løbende nye afsnit – efterhånden som børn i Danmark hjælper Hr. Klogemand.

“Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt” bliver en hårrejsende børnethriller uden curling censur. Hr. Klogemand og Kvik fører os gennem flere europæiske storbyer med hjulspin, basketball og en masse andre spændende ting.

Kort vejledning:
1. Download Kapitel 1 – Del 1, 2, 3, 4 og 5 – Roquefort og legeaftaler
2. Download Hr. Klogemands 120 Ord plakat
3. Løs alle matematikopgaverne. 19 + 3 – 11 = 11.
4. Ord nr. 11 på Hr. Klogemands 120 Ord plakat = DE.
5. Indsæt ordet DE i historien.
6. Når alle ordene er skrevet ind, så få din lærer til, at læse historien op – eller vent til alle dele er lavet.

Husk det er ikke en direkte træning i de 120 ord, men en introduktion. Det primære er matematikopgaverne, og en anderledes måde, at bruge matematikken. Der er ikke læst korrektur, checket sprogbøffer eller sat korrekte kommaer, men mon ikke det går? Det er gået lidt stærkt! Du kunne jo også hjælpe med det – sammen med dine klassekammerater.

Klik på GRATIS – KØB knappen under billedet, og få filen i høj kvalitets PDF til print. Alle de elementer du vil downloade gratis, kan du se i kassen til højre på skærmen.

OBS: Det er vigtigt, at du downloader Hr. Klogemands 120 Ord plakat først. Regnestykkerne i Del 1, 2, 3, 4 og 5 giver et resultat mellem 1 og 120 – og på den måde finder du det ord, der skal indsættes i teksten. Hæng den Hr. Klogemand´s børnebogs plakat op i klassen, så der kommer den rette stemning. Husk det er helt gratis matematik – ligesom alle de andre gratis matematikopgaver til download fra Hr. Klogemand.