GRATIS Hr. Klogemand Halloween Taltavle

Skoler over hele landet bruger masser af penge på taltavler til deres elever. Og lad os sige det som det er – børnene smider dem væk lige så hurtigt som skolen kan nå, at bestille nye på forlaget. Det er Hr. Klogemand ikke så meget for, så derfor har han lavet en GRATIS taltavle til fri download. Den første udgave er en Halloween special. Download under billedet.

Hvis du sidder derhjemme med dit matematikhungrende barn, og ikke ved hvordan man bruger en taltavle, så er det ret simpelt. Se med her:

Hvis du f.eks. skal regne 7 + 14, så sætter du pøllemand (tommelfinger) på 7, og tæller så 14 frem (du skal ikke tælle 7 med) med pege pøllemand på den anden hånd. Jeg vil vædde med, at du når 21 🙂

MEGET VIGTIG INFORMATION:
Under billedet på alle opgaver, taltavler og tabeltavler er der en lille knap “GRATIS – KØB”. Klik på den og du har lagt en gratis matematikopgave i kurven. Hvis du bare gemmer billedet, så bliver kvaliteten af printet ikke god. Lægger du den i kurven “GRATIS – KØB”, så får du taltavlen tilsendt som PDF fil i højeste trykkvalitet. Husk at du kan bestille flere matematikopgaver, taltavler og tabeltavler i samme “køb” – der jo er gratis! Din varekurv kan du se i højre side af skærmen – lige under det “BLÅ BILLEDE/REKTANGEL”.