Børnebog / Plakat – “Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt”

Hr. Klogemand kommer snart som børnebog. Arbejdstitlen er “Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt”, og det bliver en hårrejsende børne thriller uden curling censur. Hr. Klogemand og Kvik fører os gennem flere europæiske hovedstæder med hjulspin, basketball og en masse andre spændende ting.

Hr. Klogemand skal dog have hjælp af alle børn i Danmark. Hans computer har ødelagt en del af teksten, og indsat en masse regnestykker som en form for hemmeligt kodesprog. Der er heller ikke læst korrektur eller sat korrekte kommaer, men mon ikke det går? Det er gået lidt stærkt!

Ved hjælp af matematik og de 120 ord skal du hjælpe Hr. Klogemand. Du får et udsnit af første kapitel, hvor matematikopgaverne skal løses, finde de manglende ord på Hr. Klogemands 120 Ord plakat og så er historien klar til, at din lærer læser den op – hvis du altså tør høre den.

Start med at downloade plakaten under billedet og De 120 ord plakaten. De er lige til, at hænge op i alle klasseværelser i Danmark. Hvis alle hjælper til, så kan det være bogen bliver færdig – inden du går ud af skolen.

Klik her og få delopgaverne til “Hr. Klogemand og Kvik – Historien om de store skridt”.